Тернопільські рятувальники мали розмову з дітьми

21 грудня рятувальники Тернопільського міського відділу та 1-го державного пожежно-рятувального загону Управління завітали до вихованців центру соціально-психологічної реабілітації дітей, що знаходиться у місті Тернопіль на вулиці Стрімкій.

Фахівці Служби порятунку провели профілактичний урок, де розповіли слухачам про те, як слід діяти у випадку пожежі, як правильно користуватися вогнегасником, та головне — на що слід звертати увагу при влаштуванні новорічної ялинки. Також, рятувальники застерегли від ігор з піротехнікою, які можуть призвести до травмувань з кількох причин. Насамперед, через необережне користування та через якість самої продукції. Адже сьогодні у місцях стихійної торгівлі реалізовуються несертифіковані піротехнічні вироби, а значить їх якість може не відповідати необхідним стандартам.

Наостанок начальник Тернопільського міського відділу полковник служби цивільного захисту Віталій Поворозник побажав дітворі та їх наставникам гарного настрою, яскравих вражень від свят та море позитивних емоцій, вручив солодощі та цінні подарунки: 2 вогнегасника, акустичну систему та лазерний принтер.

Усі присутні щиро дякували представникам Служби порятунку за подарунки та світлі емоції, а іскринки у очах малечі говорили красномовніше за будь-які слова.

За матеріалами Управління ДСНС України у Тернопільській області.

 

Коментарі вимкнені.