Напівоголені дівчата, розкидані шкарпетки – гламур та показуха на Містер Тернополя 2013

Конкурсами краси зараз нікого не здивуєш. Брати участь в такому конкурсі тепер може практично кожен – це вже стало мейнстрімом. Але вчора все одно вся тернопільська молодь зійшлась до Березілю, щоб подивитись, який то він – Містер Тернополя.

А що натомість побачили?
Ведучі часто говорили слова на кшталт : «Усім відомо, що красиві ззовні люди завжди є добрими, чуйними, приносять в цей світ радість» і бла-бла-бла. Але як це могли оцінити в учасниках глядачі та журі?

Адже поява конкурсантів на сцені супроводжувалась лише танцями, дефілюванням та демонстрацією свого торсу. Конкурс, де вони могли сказати хоч слово, були випадкові запитання. І до того ж лише одне запитання для учасника, тим більше практично всі питання були стьобні. Де ми могли побачити інтелект і моральність хлопців? Адже наскільки я розумію, Містер Тернополя – це титул не просто якогось такого собі красунчика, а розумної і виваженої людини, яка щось може, чогось хоче, до чогось прагне.
Які цінності пропагує такий конкурс? Про яку чоловічу красу йде мова?
Хлопчики, які явно пересиділи в солярії і нарум’янили щоки – хіба це і є чоловіча краса? Їх всіх просто перетворили на гламурних хлопчиків, які вміють гарно танцювати, ходити і усміхатись.

Усім відомо, що на конкурсах краси, поки хлопці приводять себе до ладу, публіку розважають якісь співаки, танцюристи і тд. Під час виступу цьогорічних артистів було дуже явно видно, наскільки обмежена наша поп-індрустрія. Одні і ті ж люди, одне і те ж співають.
Не можу не звернути увагу на співачку Надію Гураль. Гаразд, те, що вона співає, ще вписується в якісь рамки. Але сценічні костюми – це занадто. Недовишиванка з вишитими штанами та голим животом. Як на мене, це суто паплюження нашого національного одягу.
А про інші танцювальні колективи годі й говорити – напівоголені дівчата танцюють танець живота з елементами кабаре під українську пісню. Отакий от в нас асортимент естради.

А також, побувавши за кулісами, Молодь побачила, що таки хлопці є хлопці. Неважливо, чи ти Містер Тернополя, чи простий смертний – твої шкарпетки завжди будуть розкидані по всій кімнаті.

Отож, за підсумками журі переміг студент ТНПУ Олег Клапач. Але досі залишається таємницею, що ж все-таки оцінювалось: симбіоз краси і розуму чи таки вміння просто гарно виглядати.

molod.te.ua

-1 thoughts on “Напівоголені дівчата, розкидані шкарпетки – гламур та показуха на Містер Тернополя 2013

  • 21:25 | 18.04.2013 о 21:25
    Permalink

    А ви як завжди “Погляд” нічим не задоволені! То створіть власний проект…або все ж слідкуйте за своїми коментарями….Тому що читаючи усі ваші статті таке враження , що ви самі не розумієте в якому стані зараз знаходиться наше місто, область, держава…. А придираєтесь до такого що приносить позитиву хоть чучуть в наше життя. Але чомусь в Тернополі хто б що не робив все не те!!!!! Робіть самі і показуйте клас, тільки не обсирайте нічого не зробивши! Запропонуйте свої ідеї!
    А чому б не показати торси, а як випустити хлопців без корекції лиця, тоді ви б писали, що то наші містера показувли свої прищі…… Одним словом , я до цього дійства не є причетним, просто був на ньому і можу сказати ваш погляд як завжди занадто “тернопільський” аби тільки обкікати чужу працю….

    • 21:49 | 18.04.2013 о 21:49
      Permalink

      А це хіба матеріал “Погляду”? Читайте уважніше, там є посилання на першоджерело

  • 22:41 | 18.04.2013 о 22:41
    Permalink

    Блін все що не зроблять в Тернополі все погано. Все мусять обістрати все підісрати ітак дальше…Шо за народ сидять одні бики і бички в місті пишуть всяку …. Правильно чому Україна не може увійти в європу. Бо люди наші стараються добавити якогось креативу чогось цікавого але ж ні все хреново так зробіть краще вийдіть на сцену і покажіть я б подивився щоб ви там робили.

  • 22:43 | 18.04.2013 о 22:43
    Permalink

    Редакція, Ви ж перепостили, а значить – погоджуєтесь. Чи не так?

    • 23:03 | 18.04.2013 о 23:03
      Permalink

      Не так. Якщо маєте інше бачення проведення конкурсу, надсилайте матеріал – і ми обов’язково опублікуємо.

  • 10:45 | 19.04.2013 о 10:45
    Permalink

    Були ми на цьому конкурсі. Те, що він відбувся – це позитив. але справді явно не дотягнув до рівня. Це був хороший рівень вузівського заходу, а не загальноміського. Щ е навіть 5-6 років тому це був би суперзахід. Сьогодні люди дивляться справді видовищні шоу, з концепцією, з вкладеннямв еликих коштів. Смаки вже інші. Зараз в Тернополі зібрати спонсорські кошти на масштабний захід надзвичайно важко, тому значить треба по-іншому підходити концептуально. І просто, щоб хлопці ходили як маникени також вже недуже приваблює. Хлопці, а вам самим цікаво було як під копірку ходити у штампованих вишиванках???? У Львові на подібному конкурсі учасники шукали автентику. Кожен шукав під себе. такий хід хоч трохи примусив учасників задуматися над змістом вишиванки.
    А самі ви помітили, як з вас виганялися ведучі????
    Пауерліфтери взагалі виглядали смішно – надуті як у молодого Шварца обличчя і намагання вразити мязами – це не той конкурс. Те, що зробили, молодці. Те, що відважилися хлопці вийти на сцену також класно, але будьте реалістами.
    Першого містера Люба Гриневич зробила класно. НУ і спеціальний приз для містера глядацьких симпатій від Юрія Грубича честі явно не робить. Окрім того, сьогодні насправді в місті відбуваєтьс ябагато класних заходів хорошого рівня. А щодо костюмів Гураль, то цілком погоджуюся. Вона задом до глядачів не поверталасЯ, а от дівчата на підтанцьовці так – то хіба нормально, коли лосяни просвічують трусики так, що видно з балкону. Та оголеності вистачає в нас на тв. робіть щось вишукане. Чим більше жінку роздягають, тим менш цікава вона.

  • 12:12 | 20.04.2013 о 12:12
    Permalink

    Та а що дивуватися то??? Це ТЕРНОПІЛЬ а навколо Тернополя одні села!! 😀

  • 20:41 | 20.04.2013 о 20:41
    Permalink

    Олег Клапач ідеальний Містер – це по-перше! По-друге – відкрию авторові таємницю – на конкурсі оцінювалось поєднання краси і розуму, а не тільки уміння гарно виглядати, якщо врахувати, що Містер абсолютний відмінник навчання, студентський декан, спортсмен, на мою думку, журі та глядачі зробили правильний вибір!По-третє – судячи з повного залу людей, позитиву, бурхливих аплодисментів шоу “Містер Тернополя” все-таки популярне у нашому місті!

  • 09:35 | 21.04.2013 о 09:35
    Permalink

    Олег Клапач насправді виглядав дуже штучним на сцені, його натягнута посмішка це як набріолінене волосся. Те, що вні відмінник – це інша справа. На атких конкурсах мало показують інтелект. всі реагують на стать. Окрім того, знаючи підхід організаторів, які вже кілька років поспіль віддають корону тому, хто стане містером глядацьких симпатів, уже не дивина. Тут треба було віддати належене ща те, що Олег Клапач зорганізував чималу кількість своїх прихильників, продав велику кількість квитків – і виграв. Ось як менеджера його і треба було відзначити, хоча шкода, що педагог. Але менша купка призильників найбільше кричала за Пашу. Вони певно потім кілька днів говорити не могли.
    Крім Олега. було багато достойних. Просто він вдало спрацював щодо організації групи підтримки.

    • 18:45 | 30.04.2013 о 18:45
      Permalink

      посмішка в Клапача голлівудська! це однозначно

  • 15:40 | 28.04.2013 о 15:40
    Permalink

    Читаю я і думаю, якою ж це потрібно бути бездарною людиною щоб написати таку тупу статтю? Повна ахінея і отстой!Писаки, якщо вже так кортить висловити свою скудну думку, то включайте хоч трішки мізки, бо реально смішно читати ці односкладні беззмістовні речення і нудні репліки:”А що?”, “А які?”, “Усім відомо”… Ганьба тим вузам, що випускають таких неуків і ще більший сором редакторам, які працюють з такими профанами!
    Мартін – респект, семантика тексту сприймається, як об”єктивний погляд!!!!! Конкурс дійсно був організований на високому рівні, концертна програма чудова, дуже різні, але кожен по-своєму красиві учасники, срочно їх в “Червону Книгу”!Одним словом, молодці!!!
    Нишпорка-коментатор Соломія, виставляє себе всезнайкою, а насправді – безграмотний набір слів, суцільна тарабарщина, одне суперечить іншому, дивно, чому ж вона промовчала про запах шкарпеток хлопців)))) До слова, автор статті, крім того що тупоголова, ще й, напевне, уродіна, бо тільки люди з фізичною недостатністю завжди осуджують талановитих і красивих – це така закономірність.

Коментарі вимкнені.