Кому можна пожалітись на хабарників

З метою відкритості та готовності органів прокуратури Тернопільської області до негайного реагування на повідомлення та звернення громадян про факти хабарництва та корупції , в прокуратурі Тернопільської ї області відтепер діє телефон довіри

З метою відкритості та готовності органів прокуратури Тернопільської області до негайного реагування на повідомлення та звернення громадян про факти хабарництва та корупції, пов’язані з неправомірним використанням посадовцями різного рівня своїх службових обов’язків, про попередження можливих злочинів, допомогу у розкритті скоєних карних проявів та відновлення порушених прав і свобод громадян, в прокуратурі Тернопільської ї області відтепер діє телефон довіри.

За телефонним номером 8(0352) 52-30-51 у робочі дні мешканці міста та області можуть інформувати працівників прокуратури про вищевказані факти. Досвідчені фахівці приймуть інформацію та в рамках компетенції і закону проведуть перевірку.

-1 thoughts on “Кому можна пожалітись на хабарників

  • 10:17 | 1.07.2011 о 10:17
    Permalink

    прокуратурі Тернопільської ї області відтепер допоможе заробляти більше телефон довіри!!!!!

  • 11:27 | 1.07.2011 о 11:27
    Permalink

    А чому мовчить прес-служба прокуратури Тернопільської області про те, що сьогодні вночі п’яні прокурори Збаразької прокуратури жорстоко побили приватного підприємця, який зарз з побоями перебуває у лікарні ???

Коментарі вимкнені.