На концерті ТПВГ дівчина – віддавалась

Концерт  тернопільського гурту «Ті, що падають вгору» був у пабі «Хмільне щастя»  10 червня. Більше половини столиків – пустувало, втім, помітно було, що у залі зібрались прихильники гурту.

– Особисто я давненько не чув вживу своїх улюбленців і дуже зрадів, що випала нагода прийти на концерт, – каже тернополянин Андрій Вовк.

Хлопець помітив, що перед виступом у залі вирувала досить спокійна атмосфера і, взагалі більшість місць в пабі  були вільними, а хол «Подолян»  та розважальні зали майже пустіли. Мабуть, тернополяни виїхали на свята, – припускає.

Гурт виступав в повному, оптимальному на сьогодні складі. Після короткого очікування концерт розпочався, ніжні та романтичні пісні «ТПВГ» плавно змінювали одна одну. Більшість з них були вже відомі присутнім, тому зал охоче підспівував музикантам і нагороджував дзвінкими оплесками.

Тернополянин Максим Кульчицький каже, що концерт  ТПВГ був у їхньому особливому  стилі.

– Гарний звук, якісно – говорить чоловік, –  пісні не перший раз чув, але вони дуже подобаються. Стараюсь ходити на іхні концерти.

Максим каже, що драйву додали дівчата, які святкували дівич-вечір.

Незважаючи на повільні ритми пісень, вже через декілька композицій біля сцени зібралась юрба  людей, які танцювали. Серед них – дівчина, яка святкувала дівич-вечір у колі подруг. Дівчина з табличками «Наречена» та «Віддаюсь» запрошувала до танцю людей, які сиділи за столиками.

Солістка гурту „Називний відмінок” Оксана Балуцька  прийшла на концерт разом із своїм чоловіком, гітаристом гурту, Віталієм Кічаком. Жінці найприємніші з усіх тернопільських виконавців – ТПВГ.

– В нас в Тернополі багато хороших гуртів, а ТПВГ по духу найближчі, – каже.

Оксана переконана, концерт залежить і від публіки, яка сприймає гурт. Відбувається обмін енергетикою та теплотою.

Романтична атмосфера огорнула зал після низки ліричних пісень, серед яких були «Метелик», «Обман», «Дивне місто». А чи не найкраще цього вечора почували себе закохані, які під ритми «ТПВГ» милувались і «смакували» однин одним.

Навіть після закінчення концерту, публіка неохоча розходилась додому і під вигуки: «на біс» кликала музикантів на сцену.

Андрій Бест, фото: Зоряна Биндас


 

-1 thoughts on “На концерті ТПВГ дівчина – віддавалась

  • 21:47 | 11.06.2011 о 21:47
    Permalink

    навіть не знаю шо сподобалось більше – концерт, чи наречена)

    • 15:23 | 17.06.2011 о 15:23
      Permalink

      А хтось має контакти фотографа що фотографував наречену і її компанію?

  • 15:23 | 17.06.2011 о 15:23
    Permalink

    цікаво коли можна буде послухати нові пісні ТПВГ

Коментарі вимкнені.