Подарунок від влади за наші гроші

Анонімні телефонні дзвінки … Що ж, почнімо з актуального і з початку.

Президент Янукович своїм завданням вбачає: “Вивести Україну в число 20 найрозвиненіших країн світу”. Виводить: русифікація, “правильна історія”, тиск, переслідування і тюрми.

Відповідно на Тернопіллі голова ТОДА Хоптян В.А. також реалізовує конкретні завдання, зокрема: “До 1 лютого ми повинні забезпечити усі школи області сучасними плазмовими телевізорами. Сьогодні я ставлю таке завдання і воно має бути виконане!” Виконується!!!

Через районні адміністрації та ради, через районні відділи освіти добровільно – примусово стягуються, звозяться кошти до виконання. Учні і вчителі мають здати дань по 10-100 гривень, підприємці відповідно більше.

А заздалегідь, наприклад, на Збаражчині: дивляться з села Великих Вікнин школярі плазмовий телевізор і думають: “Навіщо нам спортивний зал, краще псувати очі біля новенького телевізора”, спостерігають учні Збаразької ЗОШ №2 в актовій залі за новинами, а зверху – стеля – Армагеддон. Холодно в Кретівецькій школі дітям – дивись плазмовий – стане тепло. Немає нових географічних мап, спортивний інвентар потріпаний, ще ленінський; туалет, дитинко, на дворі, не журись – дивись телевізор, і все буде “увікнуте” разом з Україною. Тільки, цікаво, що ж накажуть “увікнути” нашим кровиночкам, може дай Боже про Мазепу, Героїв Крут і українські мультфільми. Чи , може дана програма теж одна із кроків до яничаризації цвіту нації. Та найбільше болить не те.

А саме анонімні дзвінки: “Щось робіть, рятуйте нас, в нас вимагають грошей!” Хай вимагають. Ярмо і є ідеальною метафорою для держави, якщо її громадяни воли. Мовчіть і бійтеся, як сова Сонця. У зайців завжди діти зайченята. А хочете стати орлами, пропоную щоденні ліки за рецептом Великого Юрія Іллєнка: “Натщесерце кожного ранку і перед сном вживати по 5-10 сторінок Конституції України – “Кобзар” Шевченка. Курс – до смерти. Результат гарантований. Немає результату – ти не Українець”

Наталя Мандзюк

-1 thoughts on “Подарунок від влади за наші гроші

  • 22:35 | 4.02.2011 о 22:35
    Permalink

    супер!

Коментарі вимкнені.