Регіонал і свободівець посперечалися, хто з них – виродок, а хто – «хвора людина»

Під час засідання Львівської обларади сталася сутичка між депутатом ВО “Свобода” Михайлом Задорожним та депутатом від Партії регіонів Михайлом Сендаком.

“Свободівець” назвав регіонала «виродком», а той у відповідь назвав свого опонента «хворою людиною», повідомляє ZAXID.NET.

Конфлікт розпочався з виступу Михайла Сендака, який повідомив, що до нього як до голови Дрогобицької РДА звернулася керівник газового управління Рома Савчак, яка повідомила про те, що депутат Львівської облради Михайло Задорожний не платить за газ у своєму будинку.

Невдовзі після цього виступу безпосередньо у сесійній залі між Сендаком і Задорожним виникла сутичка, під час якої використовувалася ненормативна лексика і рукоприкладство.

У коментарі Михайло Сендак зазначив: “Це не конфлікт, на моє бачення, людина трошки зірвалася… Він обзивав мене різними словами, матом крив. Хвора людина, напевне”. Також регіонал додав, що Задорожний є “торгашем”, оскільки отримав торгівельну освіту.

Після цього коментаря Задорожний із Сендаком зітнулися знову, і “свободівець” декілька разів назвав регіонала виродком. Задорожний пояснив журналістам, що Сендак мстить йому за те, що він тричі порушував у Дрогобицькій районній раді питання про його відставку з посади глави РДА.

Також Задорожний наголосив, що Сендак обклав хабарами усіх керівників району, а також вимагав хабар у нього особисто. За словами депутата від ВО “Свобода”, за півроку роботи на своїй посаді Сендак купив собі автомобіль вартістю 100 тис. дол. США. “Він займається кримінальним бізнесом. У центрі Дрогобича він тримає ігровий клуб – так званий інтерактивний клуб”, – зазначив також Задорожний, додаючи, що у Сендака самого є заборгованість із квартплати розміром 7 тис. грн.

Щодо власного боргу за газ Задорожний пояснив, що насправді у нього є 540 грн переплати за газ, однак він платить не за квитанцією, а по газовій книжці, і управління не хоче йому цю плату зарахувати.

Крім того, Задорожний пообіцяв подати на Михайла Сендака до суду за наклеп, зведений в одній з дрогобицьких газет.

Коментарі вимкнені.