Валентин Хоптян представив новопризначеного голову Борщівської райдержадміністрації

Голова ОДА Валентин Хоптян представив активу Борщівщини новопризначеного голову Борщівської райдержадміністрації Володимира Жирука.

Голова обласної державної адміністрації побажав Володимиру Степановичу виправдати довір’я Президента України, який призначив його на цю посаду, а також сподівання керівництва області та громади району.

Валентин Хоптян у своєму виступі окреслив ті завдання, які стоять сьогодні перед владою краю.

Зокрема голова ТОДА наголосив, що сьогодні в державі реалізовується Програма реформ, розроблена на виконання поставленого Президентом України завдання з відновлення економічного зростання й модернізації економіки країни.

Ці реформи будуть направлені на побудову сучасної, стійкої, відкритої й конкурентоспроможної у світовому масштабі економіки, формування професійної й ефективної системи державного управління, і зрештою – на підвищення добробуту громадян.

Задля виконання завдань, поставлених Главою держави, в області розпочато реалізацію низки проектів, спрямованих на модернізацію агропромислового комплексу, розвиток тваринництва, переробної галузі. Також особливу увагу влада краю приділяє розвитку соціальної інфраструктури населених пунктів області – відновленню системи вуличного освітлення, модернізації фельдшерсько-акушерських пунктів, приміщень шкіл та дитячих садків, належному технічному оснащенню освітніх закладів тощо.

Також голова обласної державної адміністрації наголосив, що в державі здійснюється антикорупційна кампанія, метою якої є викорінення цього негативного явища.

«Президент попередив –  за будь-які прояви корупції на будь-якому рівні покарання буде жорстким і невідворотним», – нагадав Валентин Хоптян.

Спілкуючись із активом Борщівського району голова облдержадміністрації підсумував результати своєї робочої поїздки на Борщівщини та поінформував про прийняті рішення.

Коментарі вимкнені.