Що пообіцяв Хоптян?

Голова Тернопільської обласної державної адміністрації Валентин Хоптян розповів про перспективи газифікації Борщівського району та будівництво доріг.

«На зустрічі з Президентом України йшлося також про газифікацію краю, зокрема підведення газу у понад 25 населених пунктів Борщівського району, – сказав Валентин Хоптян. – Кошти для завершення газифікації цієї ділянки уже є, тому я думаю Борщівський район буде забезпечений газом у повній мірі».

Голова ОДА також наголосив, що сьогодні проводяться ремонтні роботи на дорозі «Кременець – Почаїв» і потрібні кошти на облаштування об’їзної дороги навколо Теребовлі.

«87 мільйонів гривень потрібно сьогодні, щоб здати в експлуатацію об’їзну дорогу навколо Теребовлі, — повідомив Валентин Хоптян. – Це кошти немалі, тому будемо старатися шукати розуміння і підтримки у Києві. Також не варто забувати й про дорогу «Тернопіль-Львів», яка потребує ремонту та реконструкції».

Наприкінці зустрічі, Валентин Хоптян сказав про виділення 14 мільйонів гривень на будівництво 63-квартирного будинку у Почаєві

 

Коментарі вимкнені.