Теребовлянській молоді розказали, як поїхати у Мадрид

У Теребовлі за участю декана Теребовлянського отця митрата Івана Сивака, священиків деканату та представників молодіжних спільнот від кожної парафії відбулась зустріч членів комісії у справах молоді Тернопільсько-Зборівської єпархії із молоддю теребовлянського деканату. Голова комісії о. Орест Павліський, заступник голови о. Олег Харишин спільно з членами комісії провели координаційну нараду, а також представили план діяльності на 2011 рік. Метою з’їзду стало вивчення реального стану молодіжного апостоляту, ознайомлення із труднощами та формування статистичних даних. За наступні 2 місяці заплановано відвідати 15 деканатів єпархії.

Особливий наголос провід комісії зробив на Світовому Дні молоді, який відбуватиметься у Мадриді впродовж 16-21 серпня. Присутнім розповіли про процедуру реєстрації, вартість подорожі тощо. «Вірні Тернопільсько-Зборівської єпархії та всі бажаючі взяти участь у молитовній зустрічі з Папою Венедиктом XVI повинні зателефонувати за номером 067 3504445, подати особисті документи, а також заповнити відповідну анкету до 15 квітня», – наголосив о. Орест Павліський. Священик також розкрив організаційні аспекти фестивалю пісні «Відлуння», фінальна частина якого відбудеться на Всеукраїнській прощі молоді до Зарваниці у місяці липні.

Отець Олег Харишин розповів про новий проект школи молодіжного лідерства, на яким працюють представники науково-просвітницької секції молодіжної комісії. Заступник голови зазначив, що комісія невдовзі сформує виїзні групи аніматорів, які проводитимуть вишколи лідерів у деканальних молодіжних осередках.

Коментарі вимкнені.