Тернопільська міліція не буде мати служби «дізнання»

У правоохоронних органах скасовується департамент транспортної міліції. Змінюються управління та реорганізовуються відділи.

Федір Бортняк, начальник УМВСУ в області: «Сьогодні в МВС підписаний новий штатний наказ, із яким буде працювати наше управління зокрема. Для прикладу, в нас ліквідовується така служба, як «дізнання». Її функції буде виконувати слідчий управління. Відділ профілактичної роботи та відділ охорони громадського порядку замінять в своїй роботі громадську безпеку».

До закінчення 2011 року відділ по боротьбі з незаконним обігом наркотиків у структурі МВС буде практично ліквідований, каже Федір Бортняк. Замість нього створять щось на кшталт держнаркоконтролю. Сьогодні уже майже на тридцять відсотків вже скорочений особовий склад.

Федір Бортняк, начальник УМВСУ в області: «Звільняти людей і працевлаштовувати ми будемо поступово. Ми постараємося, щоб ні одна людина десь не залишилася поза нашою увагою».

Федір Бортняк каже, що жодні зміни та перетворення не вплинуть на основне завдання, яке виконує міліція, – повідомляє ІНТБ.

Коментарі вимкнені.