Тернопільським екс-кандидатам у мери вже не до twitter

Сьогодні на теренах інтернет-простору України все більшою популярності набирає соціальна мережа twitter. Twitter – соціальна мережа, яка являє собою мережу мікроблогів, що дозволяє користувачам надсилати короткі текстові повідомлення (до 140 символів), використовуючи SMS, служби миттєвих повідомлень чи сторонні програми-клієнти.

У twitter, на відміну від інших мереж, ви можете знайти людей різного віку. В twitter зареєстровані президенти Америки і Росії та інших країн, світові зірки театру, музики, кіно, спорту.

Україна в цьому плані відстає. Навіть, якщо ви знайдете аканти відомих українців – велика частина з них не оновлюються, або фейкові (несправжні), особливо це стосується більшості політиків, які вели активну бурну діяльність в twitter лише до виборів. Але є винятки. Яскраю особистістю українського політичного бомонду в twitter є Леся Оробець, яка часто веде в свому аканті прямі трансляції з Верховної Ради, надаючи цікаву інформацію.

А як щодо регіональних чиновників і депутатів? Виявляється більшість тернопільських політичних діячів теж мають свої аканути.

Так мер міста Сергій Надал ще раніше розповідав на зустрічі твіттерян, що веде твіттер коли в нього є на це час. Але сьогодні остання згадка в офіційному твіттері пана Надала датується ще 25 січнем. http://twitter.com/#!/serhiy_nadal

Одним з найбільш оновлювальних twitter-акаунтом серед тернопільських депутатів є акант Степана Барни (депутата обл. ради від «За Україну»). Більшість твіттів (повідомлень) Барни про новини Тернополя та анонси заходів.

Активний в  твіттері  і Петро Мокрій http://twitter.com/#!/Petro_Mokriy (Керівник Громадської ради з питань економіки, промисловості та підприємництва, голова ТОГО “Підприємці Тернопілля”, Член Ради Асамблеї громадських організацій малого та середнього бізнесу України)

Екс-мер Тернополя Роман Заставний теж створив особистий твіттер. http://twitter.com/#!/Roman_Zastavnyj. Але якщо з певного моменту він наповнювався автоматично новинами з сайту міськради, то 4 грудня було написане останнє повідомлення.

Не краща ситуація і з twitter-акаунтами інших кандидатів на крісло мера: Петро Гоч написав у своєму твіттері аж 4 повідомлення, Василь Лило перестав «твітити» після попередніх результатів виборів 1 листопада. Ще один кандидат, Василь Чубак вів твіттер до листопада 2010 року, хоча раптово у березні 2011 в твіттері почались з’являтись повідомлення-ретвіти (перепости) на тернопільські новини.

До списку «мертвих» акаунтів можна додати акант Василя Деревляного http://twitter.com/#!/Derevljanyy, Петра Гринчишина http://twitter.com/#!/Hrynshyshyn, http://twitter.com/#!/S_Kyryk.

До речі, «Погляд» теж має  twitter-акаунт.

-1 thoughts on “Тернопільським екс-кандидатам у мери вже не до twitter

  • 07:19 | 24.03.2011 о 07:19
    Permalink

    Барна щось там постить час від часу.

    • 10:27 | 24.03.2011 о 10:27
      Permalink

      ага за Барну написали ж:
      “Одним з найбільш оновлювальних twitter-акаунтом серед тернопільських депутатів є акант Степана Барни (депутата обл. ради від «За Україну»). Більшість твіттів (повідомлень) Барни про новини Тернополя та анонси заходів.”

Коментарі вимкнені.