Google за 3 хвилини показала життя всього світу в 2011 (відео)

Компанія Google опублікувала традиційний звіт Zeitgeist, присвячений найпопулярнішим пошуковим запитам жителів різних країн з січня по кінець листопада 2011 року.
Про найзначущі події року Google нагадала за допомогою трихвилинного відеокліпу, який містить відеофрагменти, фотознімки, цитати запитів і новинних стрічок.

Так, у ролику були згадані резонансні політичні події: арабські революції в Єгипті, Тунісі, Сирії, Лівії, масові заворушення в Греції, ліквідація американським спецназом лідера “Аль-Каїди” Усами бен Ладена, – пише ТСН.

Увага користувачів інтернету також була прикута до березневого землетрусу в Японії та серії сильних повеней в Бразилії на початку року.

Зі світських подій Google згадала весілля британського принца Вільяма з Кейт Міддлтон.

У відеоролик потрапили також відомі особистості, які померли у цьому році: актриса Елізабет Тейлор, засновник Apple Стів Джобс, тележурналіст Енді Руні та інші.
У число найбільш пам’ятних подій року, за версією Google, також увійшли завершення американської космічної програми Space Shuttle і останній запуск багаторазового транспортного корабля NASA Atlantis, а також церемонії у зв’язку з 10-ю річницею терактів 11 вересня в США.

Як повідомлялося раніше, за даними Google, у 2011 році українці більше шукали інформацію про Тимошенко, футбол та малосольні огірки.

-1 thoughts on “Google за 3 хвилини показала життя всього світу в 2011 (відео)

Коментарі вимкнені.