У селі Острів відбувся День молоді двох деканатів Тернополя

Молодіжне свято з нагоди початку навчального року розпочалося пішою прощею до с. Острів (Тернопільський район). Священики центрального і східного деканату, молодь і діти вирушили від парафії св. Івана Богослова. У паломництві взяли участь декани Тернополя о. Роман Цюпка та о. Іван Козій, а також голова комісії у справах молоді Тернопільсько-Зборівської єпархії о. Орест Павліський. Організатором виступив Тернопільський молодіжний театр «Богослов».

Божественну Літургію очолив отець-редемпторист Віталій Назар. Священик привітав кожного у відпустовому місці та закликав читати Святе Письмо. «Відкривати Біблію – свята справа, хто читає Слово Боже, той знає самого Бога та має життєдайну силу. Коли ми відкриваємо Святе Писання, ми дізнаємося ким є Господь і ким ми є насправді». Проповідник підкреслив, що Бог є нашим приятелем, «Бог любить кожне молоде серце і готовий прийняти кожного, як свою улюблену дитину».

Відтак паломники молилися Молебень до Матері Божої, отримали благословення на початок навчального року, а також взяли участь у духовному концерті, який підготував молодіжний театр «Богослов».

 

Коментарі вимкнені.