У Тернополі відбудеться масовий поцілунок

Романтично налаштованих тернополян запрошують у День Валентина прийти до пам’ятника Соломії Крушельницькій навпроти Центрального універмагу. О 18 годині там розпочнеться флешмоб «Поцілунок по-тернопільськи». Планується, що десятки закоханих пар після спеціального сигналу одночасно почнуть цілуватися і робитимуть це, доки вистачить сил.

Якщо пари немає, а цілуватися хочеться, організатори пропонують прийти до пам’ятника оперній діві раніше, тримаючи в руках аркуш-валентинку.

«Побачивши людину, яку сподобалася, треба звернутися з фразою: «Чи не знаєте ви, де вулиця кохання?». Якщо почуєте у відповідь: «Вибачте, але я тут не живу, запитайте краще в інших, може, вони знають», – це означає, що пара не склалася. А почувши: «Це загадка, яку можуть відгадати лише двоє», – беріться за руки і йдіть на акцію», – радять організатори.

Пара, яка цілуватиметься найдовше, отримає в подарунок невеличкий приз. На завершення акції закохані зможуть написати на клаптику паперу свої бажання і, прикріпивши його на повітряні кульки, випустити у небо.

Коментарі вимкнені.