Сьогодні у Тернополі розпочинається “Кактус 2011”

Упродовж 1-11 серпня у Тернополі за підтримки Корпусу Миру діятиме літній молодіжний англомовний форум «КАКТУС’11» за участі міжнародної команди волонтерів.

Захід проходитиме за адресою вул. Білогірська 51 вкорпусі “Політехнік” ТНТУ ім. І. Пулюя.

Його метою є формування у нашої молоді навичок соціального лідерства, зацікавлення їх у проведенні власних громадських ініціатив. Він збере понад60 представників активної молоді віком 16-18 років з усієї України, в тому числі 20 з Тернополя. Координуватиме форум команда з 27 вчителів-волонтерів, серед яких 12 представників США та українські молодіжні громадські діячі.

Під час форуму  учасники матимуть нагоду в інтерактивній англомовній атмосфері отримати вміння працювати в команді, планувати та проводити власні проекти, вести дебати та дискусії, дізнаються про сутність різних громадських ініціатив та відвідають за бажанням різні інтерактивні класи з 13-ти можливих, таких як: риторика, журналістика, іспанська мова, світові проблеми тощо.

Також під час заходу будуть тренінги з представниками провідних українських НГО, вечори міжкультурного обміну та семінар по боротьбі з ВІЛ/СНІДом.

Коментарі вимкнені.