На День Незалежності тернополяни з`їли 200 літрів борщу

Оля Єгорова та Сергій Гучев зуміли зварити велетенський казан борщу. Керувала всім процесом Оля. Вона розповіла, що не вперше варить таку велику порцію національного українського продукту. Для приготування 200 літрів борщу жінка взяла 12 кілограмів свинячих ребер, 20 кілограмів картоплі, 15 кілограмів буряка, 8 кілограм моркви, 5 кілограмів цибулі, 12 кілограм фасолі та 15 кілограмів свіжої капусти. Спеції додавали до смаку. Солі в середньому потрібно 2,8 кг. Часнику не додавали, адже якщо борщ трохи постоїть, буде поганий присмак.

Новини Тернополя “Погляд”

Коментарі вимкнені.