“Старий Млин” займеться благодійністю

8 вересня  Головним управлінням юстиції у Тернопільській області зареєстровано благодійний фонд «Оздоровчий центр «Старий Млин». Рішення про створення благодійного фонду «Оздоровчий центр «Старий Млин» прийнято установчими зборами благодійного фонду «Оздоровчий центр «Старий Млин» 11 серпня 2011 року.
ДОВІДКА

Основна мета діяльності місцевої благодійної організації: сприяння поліпшенню соціально-економічного та матеріального становища дітей-інвалідів, дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, дітей з багатодітних, малозабезпечених, неповних сімей, малозабезпечених верств населення та осіб, які через свої фізичні або інші вади, обмежені в реалізації своїх прав і законних інтересів, сприяння їх соціальній реабілітації, а також дітей та дорослих, які потребують піклування та захисту.

Голова правління місцевої благодійної організації – Андріїв Володимир Васильович.

Юридична адреса місцевої благодійної організації: Тернопільська область, Підволочиський район, м. Скалат, вул. Грушевського, 8 «г».

 

-1 thoughts on ““Старий Млин” займеться благодійністю

  • 10:54 | 13.09.2011 о 10:54
    Permalink

    чомусь не вірю я в щирість намірів будь яких сучасних підприємців. Як на мене – це все заради відмивання грошей. Буду рада помилятися

Коментарі вимкнені.