“Свобода” поливає “Батьківщину” брудом – Василь Деревляний

У Тернополі та області партія «Батьківщина» розглядає можливість об’єднання зусиль на виборах лише із «Фронтом Змін» та, можливо, із ВО «Свобода».

Про це на прес-конференції повідомив голова обласної організації ВО «Батьківщина», народний депутат Василь ДЕРЕВЛЯНИЙ.

«З іншими силами, які входять до Комітету опору диктатурі на теренах області, ми взагалі не бачимо сенсу домовлятися. Бо це не є патріоти, це пристосуванці, які навпаки дуже багато шкоди наробили», – сказав В.ДЕРЕВЛЯНИЙ.

Він зауважив, що «Батьківщина» планує вести переговори лише з тими політичними силами, які себе проявили активними діями в акціях протесту, – повідомляє УНІАН.

«Наразі зустрічей ми ще не проводили. Але уже в нас є вимога, що по кожному округу має балотуватися лише виходець із області. Якщо нам нав’язуватимуть кандидатів із Києва – ми їх підтримувати не будемо. Якщо ж буде спільна позиція, то ми готові вести переговори про підтримку спільного єдиного кандидата, якого можна буде протиставити висуванцю від влади. Також домовлятимемося про непаплюження одне одного», – сказав В.ДЕРЕВЛЯНИЙ.

За його даними, «Батьківщина» чітко планує об’єднувати зусилля із партією «Фронт Змін».

«Доля переговорів із «Свободою»… Ми ще побачимо. Бо якщо вони далі нас поливатимуть брудом, звинувачуватимуть у якихось домовленостях із владою, тоді порозуміння не буде. І не є великою проблемою, якщо вони вийдуть із Комітету опору диктатурі – «Свобода» там себе активною боротьбою не проявила», – сказав В.ДЕРЕВЛЯНИЙ.

При цьому він наголосив, що під час переговорів йдеться лише про координацію спільних дій.

«Об’єднуватися ми ні з ким не плануємо. Хто хоче об’єднуватися – хай вступає у нашу партію і разом з нами бореться із режимом ЯНУКОВИЧА», – заявив В.ДЕРЕВЛЯНИЙ.

-1 thoughts on ““Свобода” поливає “Батьківщину” брудом – Василь Деревляний

  • 20:38 | 7.12.2011 о 20:38
    Permalink

    Пане Василю ! Ви як і ваші співпартійці, а конкретно голова Козівської районної організації партії ВО “Батьківщина”, а по сумісництву голова Козівської районної ради Репела Петро Йосипович, є лише “ОБІЦЯЛЬНИКИ” ! Які бояться вийти та прозвітувати про виконання ними передвиборчих обіцянок. “Ваш” Репела давно не “ваш” він давно їхній він повністю прикриває представника партії регіонів, який частіше змінює партії ніж шкарпетки, Пудлика Юрія Йосиповича ! Конкретно проти діянь Пудлика виступають депутати Козівської районної ради на сесіях з критикою, а реакція від Репели нульова, навіть відчувається його протидія, гальмування, затягування та заглушування резонансних справ. Ви тут вискакуєте як Чапаєв та навіть не переглянули моєї статті “Чого боїться влада”, чи ви теж “страус” ?
    На 18 грудня збирається приїхати Тягнибок допомогти своїм однопартійцям Козівщини відбілитися за свою бездіяльність, туди хоче і примкнути “ваш вася”.
    Я особисто поспілкувався з “ніби вашим” Репелою тільки для того, щоб йому в вічі в делікатній формі сказати, що він, та він і в перших рядках свого звіту привів цитату Черчеля про брехунів.
    Обєднуватися потрібно з порядними людьми, але не з брехунами ! В Козівській райраді обєднались брехуни “Батьківщини” з пасажирами “Свободи”- в “авгеєвих конюшнях” для прикриття регіонала !
    А “зміно-фронтівці” так і будуть міняти фронти в залежності від коньюктури ринку, або від власної необхідності, або . . . ? ? ?
    Політика – це велика купа лайна де знаходиться велика кількість брехунів.

Коментарі вимкнені.