Тернопільським блогерам на замітку: ЖЖ знову не працює

Популярна блог-платформа Livejournal.com, на якій розміщуються “Живі журнали”, у понеділок вранці виявилася недоступною для користувачів. Сайт перестав працювати приблизно о 10 ранку, – пише gazeta.ua

Власники ресурсу поки не встановили причини збою, повідомляє Газета.Ru

“Ми зараз розбираємося, поки коментарів ніяких не дамо на цей момент”, – сказала PR-менеджер компанії SUP, що володіє ЖЖ, Катерина Пахомчік.

Про сьогоднішні збої в роботі ЖЖ повідомили численні користувачі Twitter та інших соціальних ресурсів.

Нагадаємо, в березні блоговий ресурс був недоступний протягом кількох днів через DDoS-атак. Загальна тривалість трьох хакерських атак на сервіс блогів склала близько 19 годин. Головними цілями хакерів були п’ять найпопулярніших блогів.

У квітні президент Росії Дмитро Медведєв, який також має аккаунт на Livejournal.com, назвав ці атаки “обурливими і незаконними”.

“У тому, що сталося, повинні розібратися і адміністрація “Живого журналу”, і правоохоронні органи”, – сказав тоді Медведєв.

Директор з розвитку продуктів SUP Ілля Дронов припустив у своєму блозі, що основна мета хакерських DDoS-атак на LiveJournal – сама аудиторія “Живого Журналу”, яку зловмисники намагаються відвести в інші соціальні мережі, пише Полит.ру

 

Коментарі вимкнені.