Тернополянин закликає Тягнибока “рвати бур’ян”

На електронку “Погляду” прийшов лист-маячок від  тернополянина Андрія Гап’юка з Клівленду (США) з ссилкою на матеріал “Ми побачимо хто ти”. Публікуємо без змін.

Ти пробач мене Олеже за те що не можу звернутись до тебе на ви.
Очевидно що ти був на майдані під час голодування студентів на граніті (можливо не в Києві але переконаний, що ти не міг стояти осторонь)
Ти не міг не бути на майдані під час “Помаранчевої”. Напевно як прийде війна ми будемо битись під одним стягом за рідну землю.
Саме тому не можу уявити як називати тебе на ви. Проте, якщо будуть заперечення, то принесу вибачення, шапка з мене не спаде.
Своєю працею Олеже ти досягнув успіхів.
Зоравши добру українську землю, ти посіяв своє зерно і воно зійшло (включивши підсвідомі сподівання виборців до своєї програми ти розвинув ВО Свобода і отримав хороші результати на виборах після провалу помаранчевих проектів).
Балаболки казали що ти продався дияволу (фінансуєшся на донецькі гроші). Проте мене зовсім не цікавить що вони базікають, зараз мене щиро цікавить хто ти.
Поки що ти не зробив мені нічого поганого і тому я люблю тебе бо всі ми християни.
Там де ти посіяв зерно пробилось на світ багато різних рослин, серед них трапляються буряни (до твоєї партії прийшли не тільки патріоти і порядні люди).
Не погордуй моєю порадою, вирви бур’ян. Можливо ти навіть затопчеш і добрі пагони, проте бур’ян не буде плодитись. (В кожній людині є щось добре і щоь погане і навіть якщо людина є цінною чи має заслуги вона не повинна дискредитувати партію).
Твоє поле межує з моїм городом.
Деякі бур’яни коло межі виросли так високо, що моя улюблена калина похилилась і припала до землі. (Деякі члени твоєї партії Леонід Бицюра, Сергій Надал та Михайло Окаринський повелись непорядно. Всупереч даного слова та програмі ВО Свобода п.6 та п.8 службовці тернопільського міськвиконкому безпідставно позбавили роботи мою кохану дружину)
Очевидно калина може рости на іншому місці, але це зіпсує наші сусідські стосунки. Ми є вільні люди, а не кріпаки, і коритись місцезнаходженню бур’яну не бажаємо.
Якщо ти не вирвеш той бур’ян і калина не стане на ноги, то я вирву його сам. (Леонід Бицюра та Сергій Надал забувши про свої обіцянки пообіцяли посаду моєї коханої “комусь” по політичних чи інших домовленостях. Їм довелось розчищати місце. Питання не в місці роботи, проблема в тому, що ми не хочимо терпіти такої наруги, тим паче на рідній землі. Тому, як вільні люди будемо завдавати відповідного удару. Можливо удар буде не достатцьо сильним і ви вважатимете його смішним, проте всі ми знаємо що вода камінь точе.
(Не буду вчити що тобі робити, у тебе є голова на плечах. Я чекатиму три дні перед тим як завдати удару(не йдеться про фізичну розправу, я вб’ю Бицюру морально). Після удару бур’ян похилиться до землі.

Не намагайся бути добрим у цій прикрій ситуації це не допоможе твоєму урожаю. Згадай шлях Сагайдачного, котрий починав з наведення дисципліни і навіть карав козаків на горло. Це дало хороші результати військо стало дисциплінованим і ефективнішим і здобуло чимало славних перемог.
У Тернопільській міській раді запитай Михайла, він знає все що і як відбулось.
Бажаю тобі здоров’я, бо принаймі ще три дні ти не будеш моїм ворогом.


“Погляд” звернувся за коментарем до міського голови Сергія Надала:

– Щодо Ірини Гап’юк повідомляю Вам наступне. У зв’язку з реорганізацією виконавчих органів ради, посаду заступника начальника управління сім’ї, молоді та спорту з питань молодіжної політики було скорочено. Ми цінуємо досвід даного фахівця, і нам шкода, що Гап’юк Ірина письмово відмовилася від запропонованої посади головного спеціаліста організаційного відділу Тернопільської міської ради (копія відмови додається).

На сьогоднішній день залишається в силі пропозиція пані Ірині Гап’юк щодо працевлаштування в Тернопільській міській раді, при подачі нею заяви та необхідних документів, згідно чинного законодавства.

З повагою і надією на взаєморозуміння, міський голова м. Тернополя Сергій Надал

-1 thoughts on “Тернополянин закликає Тягнибока “рвати бур’ян”

Коментарі вимкнені.