Виробництво тернопільських меблів «Євро Стиль» під забороною

Рішення призупинити експлуатацію технологічного обладнання цеху по виробництву корпусних меблів прийняв заступник Головного державного інспектора з охорони навколишнього природного середовища Тернопільської області за результатами перевірок ДП «Євро Стиль», що у с.В.Березовиця Тернопільського району, – повідомила прес-служба інспекції.
У ході перевірки встановлено, що підприємство займається виробництвом корпусних меблів, порушуючи вимоги природоохоронного законодавства. Так, дозвіл на викиди забруднюючих речовин в атмосферне повітря та акт введення об’єкта в експлуатацію відсутні, журнали обліку промислових відходів не ведуться, не проведена паспортизація відходів.
За виявлені порушення керівника притягнуто до адміністративної відповідальності, а на усунення наявних порушень видані приписи. Для добровільної сплати збитків, завданих внаслідок наднормативних викидів забруднюючих речовин в атмосферу, пред’явлено претензію.
Повторною перевіркою у січні 2011р., встановлено, що, усунувши ряд порушень, підприємство так і не отримало дозвіл на викиди забруднюючих речовин в атмосферу. Взявши до уваги, що вжиті заходи реагування не привели до усунення даного порушення, винесено рішення про тимчасову заборону експлуатації підприємством обладнання цеху.

Коментарі вимкнені.