Аби не малювати яєчню замість сонця. Нотатки з пленеру «Муза і кухня»

«Я зрозумів, що в прекрасно приготованому супі більше «творчості», ніж у посередньо намальованій картині, і що загалом приготування страви, виховання

Читати далі

Бренд-шеф «Самогонної ресторації» Віталій Гуралевич: «Майже ніколи не їм у ресторанах»

Коли у нього виник життєвий вибір між карате і кулінарією, перевагу віддав кухні. Тепер він один із учасників Асоціації шеф-кухарів

Читати далі

Про «Сотворення Адама», пластилін і сновидіння. Розмова з  мультиплікаторкою Танею Ясінчук

Це особливий вид знайомства, коли спочатку знайомишся з творами людини, а вже потім із нею. Тож, гадаю, з Танею Ясінчук

Читати далі

Рідкісні листівки часів Першої світової війни представили в Тернополі

Для своєї експозиції тернопільський історик, краєзнавець, посткросер Сергій Ткачов відібрав листівки часів Першої світової війни. Вони представлені на стенді у

Читати далі

«Без дитячого спорту не буває великого спорту», – директорка КДЮСШ №1 Катерина Барабаш

Тернопільська дитячо-юнацька школа №1 у свої 70 років молодіє на очах. В ювілейний рік спортшколи за 1,5 мільйона гривень з

Читати далі

Тарас Циклиняк – людина, яка вивчає Тернопіль через людські історії

Він знає Тернопіль таким, яким не бачить його жоден корінний тернополянин. Він відкриває гостям місто через історії мешканців. Його екскурсійні

Читати далі