Аби не малювати яєчню замість сонця. Нотатки з пленеру «Муза і кухня»
«Я зрозумів, що в прекрасно приготованому супі більше «творчості», ніж у посередньо намальованій картині, і що загалом приготування страви, виховання
Читати далі«Я зрозумів, що в прекрасно приготованому супі більше «творчості», ніж у посередньо намальованій картині, і що загалом приготування страви, виховання
Читати даліДля мандрівок за кордон потрібно велику суму грошей? Цей стереотип своїм прикладом ламає тернополянин Олег Кошла. За майже 5
Читати даліВікнам належить одна з головних ролей у створенні композиції фасаду, вони надають йому динамічності й виразності. Зовнішній вигляд вікон постійно
Читати даліВважають, що наше місто було засноване польським коронним гетьманом Яном-Амором Тарновським. Відлік існування Тернополя ведуть від 15 квітня 1540 року,
Читати даліКоли у нього виник життєвий вибір між карате і кулінарією, перевагу віддав кухні. Тепер він один із учасників Асоціації шеф-кухарів
Читати даліЦе особливий вид знайомства, коли спочатку знайомишся з творами людини, а вже потім із нею. Тож, гадаю, з Танею Ясінчук
Читати даліДля своєї експозиції тернопільський історик, краєзнавець, посткросер Сергій Ткачов відібрав листівки часів Першої світової війни. Вони представлені на стенді у
Читати даліТернопільська дитячо-юнацька школа №1 у свої 70 років молодіє на очах. В ювілейний рік спортшколи за 1,5 мільйона гривень з
Читати даліВін знає Тернопіль таким, яким не бачить його жоден корінний тернополянин. Він відкриває гостям місто через історії мешканців. Його екскурсійні
Читати даліЛюбов до листування в тернополянки Лілії Матевощук давня. З десяти років листувалася з однолітками, котрі жили у різних куточках країни
Читати даліМи запустили наш офіційний Telegram канал. Тепер слідкувати за новинами стало ще зручніше.